16.9 C
Larissa

«Αυλαία» της προεκλογικής περιόδου με την ομιλία Μάξιμου Χαρακόπουλου (φωτό & βίντεο)

Με την ομιλία του Μάξιμου Χαρακόπουλου έπεσε η “αυλαία” της προεκλογικής περιόδου στην πόλη της Λάρισας για τις Εκλογές του 2023. Ο βουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής πραγματοποίησε την προεκλογική του εκδήλωση, το βράδυ της Παρασκευής, στο κατάμεστο από κόσμο Divani Palace.

Το thelarissapaper.gr σας μεταφέρει φωτογραφικά στιγμιότυπα: 

Μεταξύ άλλων ο κ. Χαρακόπουλος ανέφερε τα εξής:

«Η συγκλονιστική παρουσία σας είναι προμήνυμα νίκης για τις εκλογές της Κυριακής. Νίκης της ΝΔ.
Πρόκριμα αυτοδυναμίας. Ψήφος στη σταθερότητα, στη σιγουριά, στην ελπίδα, στο αύριο. Αλλά και ψήφος ανανέωσης της εμπιστοσύνης σας προς το πρόσωπό μου. Εμπιστοσύνη, που οικοδομήθηκε βήμα βήμα όλα αυτά τα χρόνια που μου κάνετε την τιμή να σας εκπροσωπώ στη Βουλή των Ελλήνων». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος καταχειροκροτούμενος από το μέγα πλήθος του κόσμου που κατέκλεισε το DIVANI και τον πεζόδρομο έμπροσθεν αυτού, προκειμένου να δηλώσει τη υποστήριξή του στον Θεσσαλό πολιτικό, που πραγματοποίησε την τελική του ομιλία ενόψει των εκλογών.


Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος αναφέρθηκε στη σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες «που δεν ράγισε ούτε στιγμή. Ούτε στα πιο δύσκολα. Γιατί πάντοτε, και το γνωρίζετε, ήμουν μαζί σας. Ήμουν με τα δίκαια αιτήματά σας, ήμουν με το καλό του τόπου μας. Και ήμουν πρωτίστως με την αλήθεια, ακόμη και όταν αυτή ήταν πικρή. Με κάθε κόστος. Πολιτικό και προσωπικό».

Η ΝΑΡΚΗ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ
Ζήτησε «να μην επιτρέψουμε να επικρατήσει κλίμα χαλαρότητας και αδράνειας. Να μην αφήσουμε να εκραγεί η νάρκη της απλής αναλογικής που άφησε πίσω του ο κ. Τσίπρας. Διότι εάν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και κόμμα Βαρουφάκη συγκεντρώσουν γύρω στο 46%, μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση. Και επειδή από τρελό αλλά και από Ζουράρι μαθαίνεις την αλήθεια, πληροφορηθήκαμε ότι προκειμένου να μην κυβερνήσει ο Μητσοτάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ πάει και με τον Βελόπουλο, πάει και με τον διάβολο. Τώρα τι κυβέρνηση θα είναι αυτή, ο Θεός κι η ψυχή τους».


Υποστήριξε ότι «o λαϊκισμός, η δημαγωγία, η παραπλάνηση είναι στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ. Παρά το γεγονός ότι κάηκε η γούνα του ελληνικού λαού με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ύψους 40 δις, επανέρχονται σήμερα με διπλάσιου κόστους πρόγραμμα, 83 δις. Πάλι τάζοντας λαγούς με πετραχήλια, προσφέροντας τα πάντα σε όλους, προς άγραν ψήφων.
Για εμάς, όμως, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Με ένα πρόγραμμα 9 δισεκατομμυρίων, πλήρως κοστολογημένο, που στοχεύει στην ανάπτυξη και στη δημιουργία νέων και καλύτερα αμειβόμενων θέσεων εργασίας. Έχουμε δεσμευτεί. Και θα το πράξουμε όπως κάναμε και σε αυτήν την τετραετία.


Να αυξηθούν οι μισθοί. Και στους δημοσίους υπαλλήλους. Ο μέσος μισθός σε αυτή την τετραετία στόχος είναι να ανέβει στα 1.500 ευρώ. Ο κατώτατος μισθός στα 950 ευρώ. Να αυξηθούν οι συντάξεις. Να μειωθεί η ανεργία στο 8%».

ΟΧΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ!

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα ο κυβερνητικός βουλευτής είπε ότι «από την πρώτη στιγμή που πολιτεύθηκα, ο τόπος μας και οι άνθρωποι του ήταν και είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Στα χρόνια που είμαι στην πολιτική βρέθηκα συχνά σε δύσκολα σταυροδρόμια. Δεν δίστασα, όμως, ούτε στιγμή να πράξω αυτό που η συνείδησή μου υπαγόρευε. Με κάθε κόστος, όπως πολύ καλά ξέρετε.


Αυτή η στάση ειλικρίνειας είναι που με δένει μαζί σας, με ένα ισχυρό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, με όλους εσάς που μοιραζόμαστε κοινές αξίες και αρχές. Γιατί πολιτική χωρίς αρχές, χωρίς ήθος, είναι ένα πουκάμισο αδειανό! Γιατί στην πολιτική δεν μπορεί να σταθεί κανείς σε βάθος χρόνου αν στέκεται σε πήλινα πόδια και σε δεκανίκια, αν προσπαθεί να υποκλέψει την ψήφο των πολιτών λέγοντας παχιά λόγια και ωραία ψέματα. Αν προβάλλει ένα όμορφο περιτύλιγμα, που φιλοτεχνούν άλλοι, όσα χρήματα κι αν ξοδεύει. Γιατί ο χρόνος είναι ο αλάνθαστος κριτής. Κι αυτός ξεσκεπάζει το κάλυμμα, αποκαλύπτει το ψεύδος, γκρεμίζει τα ψεύτικα στηρίγματα».

ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ
Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος επισήμανε ότι «σε όλα αυτά χρόνια που μου κάνετε την τιμή να σας εκπροσωπώ αξιοποίησα κάθε θέση, κάθε αρμοδιότητα για να δοθούν λύσεις που βοηθούν τη χώρα και τους πολίτες της. Είτε ως υπουργός, είτε ως συνεπής βουλευτής, είτε ως πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, όπου επεξεργαστήκαμε κρίσιμα νομοσχέδια, είτε ως επικεφαλής του διεθνούς θεσμού της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, που προωθήσαμε μια σειρά ζητημάτων υπέρ της ορθοδοξίας, εργάστηκα με ευσυνειδησία και αφοσίωση».
Όπως είπε «η ποιότητα της δημοκρατίας μας, το επίπεδο της πολιτικής ζωής του τόπου, είναι
άρρηκτα συνδεδεμένα με την ποιότητα όσων επιλέγουμε να μας εκπροσωπούν στη Βουλή των Ελλήνων. Η ώρα της κάλπης είναι η ιερότερη στιγμή της δημοκρατίας και με απόλυτη συναίσθηση ευθύνης οφείλουμε να κάνουμε τις επιλογές εκείνων που θεωρούμε ότι επάξια θα μας εκπροσωπήσουν».

 


ΣΑΣ ΚΟΙΤΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
Και κατέληξε λέγοντας ότι «η ψήφος σας για εμένα ήταν πάντοτε τιμή αλλά χρέος να είμαι πάντα μάχιμος δίπλα σας. Στέκομαι, λοιπόν, σήμερα απέναντί σας και κοιτώντας σας στα μάτια ζητώ από εσάς τους συνοδοιπόρους μου, αλλά και από τη σιωπηλή πλειοψηφία των σκεπτόμενων, των ενεργών πολιτών του νομού, την ανανέωση της εντολής σας στο πρόσωπό μου.


Ζητώ την ψήφο σας, ζητώ τη στήριξη σας για να συνεχίσω επάξια να σας εκπροσωπώ με
σοβαρότητα, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα στη Βουλή των Ελλήνων. Την Κυριακή, εορτή του Αγίου Κωνσταντίνου, με το σημείο της νίκης, το «εν τούτω νίκα» του Μεγάλου Κωνσταντίνου, πάμε και πάλι μαζί για τη νίκη, σταθερά, μπροστά, τολμηρά!».

 

 

ΑρχικήΕιδήσειςΔιάφορα«Αυλαία» της προεκλογικής περιόδου με την ομιλία Μάξιμου Χαρακόπουλου (φωτό &...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παγκόσμια Ημέρα Γονέων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάκια Αναλυτή