Θανάσης Μαμάκος
17.8 C
Larissa

Optima Bank: Ξενάγηση στο νέο υποκατάστημα της στην «καρδιά» της Λάρισας (φωτό & βίντεο)

Γράφει η Μαρία Κορώνα

Ξενάγηση στο νέο υποκατάστημα της Optima Bank του Ομίλου Βαρδινογιάννη στη συμβολή των οδών Κύπρου και Φιλελλήνων στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στη σημερινή παρουσίαση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Optima Bank Γεώργιος Τανισκίδης, ο διευθύνων σύμβουλος Δημήτρης Κυπαρρίσης, ο επικεφαλής της γενικής διεύθυνσης δικτύου καταστημάτων Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος και ο διευθυντής της Optima Bank στη Λάρισα Γιάννης Τσιανογιάννης.

Η Optima Bank στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανάπτυξης στην περιφέρεια, διευρύνοντας ουσιαστικά την παρουσία της στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος επέλεξε να δημιουργήσει το 27ο υποκατάστημα της στη Λάρισα παρέχοντας μια σειρά από καινοτομίες στο πελατειακό κοινό της.

Μερικές από αυτές τις καινοτομίες που εισάγει και που την κάνει να διαφοροποιείται από άλλες τράπεζες είναι η απουσία γκισέ από τον χώρο της. Οι συναλλαγές με τους πελάτες της πραγματοποιούνται σε γραφεία συνεργασίας, τα οποία διασφαλίζουν όχι μόνο την άνεση των πελατών της αλλά και την ιδιωτικότητά τους. Ένα από τα δυνατά “χαρτιά” της Optima Bank είναι οι επενδυτικές επιλογές που προσφέρει στους πελάτες της καθώς και οι εξατομικευμένες χρηματοδοτικές λύσεις για τις επιχειρήσεις τους.

Ξεφεύγοντας από το ψυχρό κλίμα που είθισται να υπάρχει στους χώρους των τραπεζών, η Optima Bank προσφέρει ένα φιλικό και συνάμα όμορφο περιβάλλον. Επί μονίμου βάσεως στην είσοδο της τράπεζας υπάρχει ένας υπάλληλος που κατευθύνει τον πελάτη στον χώρο ανάλογα με τις ανάγκες του. Επιπλέον, τα άνετα και οικολογικά έπιπλα που έχουν επιλεχθεί σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι στο σαλόνι του σπιτιού σου ενώ υπάρχει και ο ειδικός χώρος coffee corner δίνοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να απολαύσει ακόμα και τον καφέ του.

Τα εγκαίνια του υποκαταστήματος θα λάβουν χώρα απόψε το βράδυ στις 8.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

ΑρχικήΕιδήσειςΛάρισαOptima Bank: Ξενάγηση στο νέο υποκατάστημα της στην «καρδιά» της Λάρισας...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκη Λινάρδου