Θανάσης Μαμάκος
17.8 C
Larissa

«Θρησκευτικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ»

Συνεχίζονται οι θρησκευτικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, με το εξής πρόγραμμα:
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου Εορτάζεται «Το Γενέσιον της Θεοτόκου» στα Μύρα 19:00 και στο Ελευθέριο 19:30 εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 07:30 Θεία Λειτουργία. 18:00 στα Μύρα μεθεόρτιος εσπερινός, διανομή φαγητού (το έθιμο της βραστής γίδας).
Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 21:30 χοροεσπερίδα του Παναγροτικού Α.Ο. στην πλατεία της Νίκαιας.


Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 18:30 στα Βούναινα. Ακολουθία του Εσπερινού στη μνήμη του Μητροπολίτου Χρυσοστόμου Σμύρνης στην ομώνυμη πλατεία. Ομιλία του βουλευτή Μάξιμου Χαρακόπολου. Η εκδήλωση συγκαταλέγεται στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της Ιεράς
Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων για την Μικρασιατική καταστροφή.


20:30 Χοροεσπερίδα στο Μελισσοχώρι που διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άγιος Δημήτριος και ο Α.Ο. ΑΣΤΗΡ στο χώρο του γηπέδου μπάσκετ (παραπλεύρως του δημοτικού σχολείου Μελισσοχωρίου).
21:00 Το παραδοσιακό έθιμο της «Μιντζιάς» στο Δίλοφο.
Διοργάνωση Πολιτιστικός – Μορφωτικός Σύλλογος και Τοπική Κοινότητα. Τη γιορτή θα πλαισιώσει ζωντανή ορχήστρα καθώς και το χορευτικό συγκρότημα «Χαλκοδόνιο» που απαρτίζεται από χορευτές των χωριών Διλόφου, Μύρων, Σοφού και Καλού Νερού.

ΑρχικήLarissaPaper MixAgenda«Θρησκευτικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκη Λινάρδου